Doorgaan naar hoofdcontent

Altered key storage box

Het heerlijke van vakantie is dat je tussen de bedrijven door heerlijk even kunt knutselen. Er ligt nog zoveel dat ik wil doen en wil uitproberen!
Gisteren en vandaag ben ik bezig geweest met het 'upgraden' van een sleutelkastje dat ik van mijn zoon kreeg.

The thing I liked the most of the holidays is that during the day you can craft every now and then. There so much I want to do and things I want to try!
Yesterday and today I upgraded a key storage box which my son gave me.

Ik heb het kastje helemaal bewerkt met chalkpaint van Annie Sloan en daarna doorgeschuurd om het een vintage look te geven.

I painted the box with chalkpaint from Annie Sloan and then I sanded (is that the correct word?) the box to give it a vintage look.Het deurtje en de zijkanten zijn van een roosje voorzien door middel van decoupage.

The door and the sides of the box are embellished with roses by decoupage.

  De haakjes heb ik er even uitgehaald zodat ik de binnenkant goed kon verven.
Het roosje aan de binnenkant is de finishing touch :)

To be able to paint the inside of the box I removed the little clamps.
The rose on the inside is the finishing touch :)
I wish you all a very happy and healthy New Year!!!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Altered can: deskorganizer

Met een aantal blikjes in verschillende maten kun je een hele leuke deskorganizer maken.


With several cans in different sizes you can create a very cute deskorganizer.
De blikjes zijn eerst door mij geverfd met gesso en witte verf. Daarna heb ik door middel van decoupage een servet met een hartjes print hierop gelijmd. Voeg wat leuke decoraties toe en lijm tot slot de blikjes aan elkaar.
First I painted the cans with gesso and white paint. Then I glued on napkins with an heart image. Add some embellishments you like and then glue the cans together.Heel gemakkelijk om te maken en heel leuk om cadeau te doen.
Very easy to create and it makes a very cute, personalised present.

Thank you for visiting my blog!


Gehaakte omslagdoek/stola

Bezig zijn met een haakwerkje is voor mij pure ontspanning. Ik kan er uren mee bezig zijn. Opgekruld in een lekkere stoel of met dit mooie weer lekker buiten in de tuin....heerlijk.

En om de uitdaging erin te houden, probeer ik iedere keer een nieuw patroontje of een nieuwe steek uit. Dit keer heb ik een omslagdoek gehaakt in de z.g. ananassteek. Het was even goed opletten in het begin maar na een paar keer het patroon helemaal gehaakt te hebben, ging het eigenlijk vanzelf.

Dit is het resultaat!


Het was even improviseren om een goede achtergrond voor de foto te creƫren, maar zo is de omslagdoek goed te zien.

Het oorspronkelijke patroon was met franjes eraan, maar dat is persoonlijk niet zo mijn ding. De omslagdoek is gehaakt inclusief een randje en dit heb ik zo gelaten.

En dit is de steek uitvergroot.

Wil je ook dit patroontje eens proberen? Dit is de link naar de tutorial die ik gevolgd heb. Een hele duidelijke uitleg waarbij je de eerste toeren kunt meehaken en mocht je het dan nog…

Altered bottle Sweet love

Momenteel is het erg warm in Nederland. Maar in de ochtenduren is het buiten in de schaduw heel lekker om even relaxed te zitten met een kopje koffie.
En ondertussen heb ik een lege cognac fles van mijn man gepimpt.

The weather is very warm right now in the Netherlands. But in the mornings it is very relaxed sitting in the shades with a nice cup of coffee. And at the same time I pimped an empty cognac bottle.De fles is bewerkt met een primer en daaroverheen heb ik een hele open stof aangebracht. De schattige afbeelding is een servet en is aangebracht met decoupage.
I put a primer on the bottle and decoupaged an open thin cloth on top of that and the napkin with the cute picture.

De fles heeft drie zijden en op de andere twee zijden heb ik eenzelfde soort bloementoef aangebracht als op de voorkant. Alle bloemen zijn in verschillende soorten groen.
The bottles has three sides and on the other two sides I put a same sort of flowerspray is in the front. The flowers are made in different shade…