Doorgaan naar hoofdcontent

Explosion box Anniversary

Mijn zoon en zijn vriendin zijn binnenkort 10 jaar samen. Reden voor een feestje en daarbij hoort uiteraard een leuk presentje.
Ik heb voor hun een explosion box in elkaar geknutseld.

My son and his girl friend are together for ten years within a few days.
Of course that event must be celebrated and I made them a nice present, an explosion box.Het doosje is gemaakt in de kleuren geel en groen, frisse voorjaarskleuren. In het midden heb ik een klein doosje geplaatst met daarin chocolade hartjes.

The box is made in the colours yellow and green, nice spring colours.
In the middle of the box a small box with inside chocolate hearts.Op de zijkanten van de box de felicitaties met een mooie bloementoef.

On the sides of the box I put some congratulations decorated with flowers.Op de andere zijkanten heb ik pockets gemaakt met daarin aan de ene kant een tag voor een persoonlijke notitie en in de andere pocket heb ik een fotootje van het stel gedaan.
Als laatste heb ik deksel voor het doosje gemaakt en het resultaat is een leuk cadeautje.

On the other side I made pockets for a tag with a personal note and in the other pocket I put a photo of the couple.
At last I made the lit for the box and the result is a very nice present.

Een heel leuk cadeautje om te maken en nog leuker om te geven!

A very nice present to make and it is even better to give it away!


Thank you for stopping by!


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Baby blanket crochet crystal wave

Door ziekte moest ik de afgelopen weken het knutselen laten voor wat het is.
Maar op de goede momenten, opgekruld in mijn lekkere stoel onder een warme deken, heb ik wel wat kunnen haken. Het resultaat hiervan is een mini (baby) dekentje in een voor mij hele nieuwe steek: de crystal wave.

Because of an illness I wasn't able to do any crafting at all the last few weeks. During some of my better moments I managed to crochet a mini (baby) blanket, all curled up under a blanket in my comfy chair. By doing this I learned a new crochet stitch: the crystal wave.Wil je deze steek ook eens uitproberen? Klik dan op onderstaande link voor een hele duidelijke uitleg.

Would you like to try this for yourself? Click on the link below for a very good tutorial.


https://www.youtube.com/watch?v=pxh4okucOLw&t=24s&list=LLy5Q3CH4wQx4_4XD7AyQQtQ&index=6


Thank you for visiting my blog!

Altered bottle Sweet love

Momenteel is het erg warm in Nederland. Maar in de ochtenduren is het buiten in de schaduw heel lekker om even relaxed te zitten met een kopje koffie.
En ondertussen heb ik een lege cognac fles van mijn man gepimpt.

The weather is very warm right now in the Netherlands. But in the mornings it is very relaxed sitting in the shades with a nice cup of coffee. And at the same time I pimped an empty cognac bottle.De fles is bewerkt met een primer en daaroverheen heb ik een hele open stof aangebracht. De schattige afbeelding is een servet en is aangebracht met decoupage.
I put a primer on the bottle and decoupaged an open thin cloth on top of that and the napkin with the cute picture.

De fles heeft drie zijden en op de andere twee zijden heb ik eenzelfde soort bloementoef aangebracht als op de voorkant. Alle bloemen zijn in verschillende soorten groen.
The bottles has three sides and on the other two sides I put a same sort of flowerspray is in the front. The flowers are made in different shade…

Altered clock vintage

Al heel lang wilde ik iets speciaals doen met een bijzondere foto.
Toen mijn dochter een gigantische wekker op de kop heeft weten te tikken in een supermarkt bij haar in de buurt, wist ik meteen wat ik hiermee wilde doen.

For a long time I had a plan to do something special with an old picture. Then my daughter came home with a huge alarm clock and I instantly knew what I wanted to do with that.


Mijn man heeft de plastic voorplaat eruit gesloopt en de wijzers en cijfers verwijderd. Daarna ben ik gewoon maar begonnen. De hele wekker is bewerkt met gesso en tule en hierop heb ik distress inkt aangebracht om het een vintage look te geven.
My husband removed the plastic that was in the front and the hands of the clock. Then I just started to work with the clock. Every piece of the clock is layered with gesso and tulle and I put some distress ink on it to give it a vintage look.

De oude wijzerplaat is bedekt met kant en hierop heb ik de foto geplakt. Daarna heb ik het geheel gedecoreerd met bloem…